FAQ

Veel gestelde vragen

Vragen en antwoorden

TenRent biedt een breed scala aan professionele Tennant vloerreinigingsapparatuur, waaronder schrobmachines, veegmachines, extractors en polijstmachines, geschikt voor verschillende industrieën en toepassingen.

TenRent biedt flexibele verhuuropties, variërend van dagelijkse verhuur tot langetermijncontracten, afgestemd op uw projectbehoeften.

Huren bij TenRent stelt u in staat om toegang te krijgen tot hoogwaardige apparatuur zonder de last van grote voorafgaande investeringen. Bovendien dekt ons full-service aanbod onderhoud, vervanging en reparaties, waardoor u zorgeloos kunt werken.

Ja, TenRent bedient zowel kortlopende als langlopende projecten en biedt flexibele verhuuroplossingen om te voldoen aan de duur van uw project.

Ja, TenRent biedt uitgebreide Fleet Management-diensten, waarmee u efficiënt meerdere eenheden Tennant-apparatuur op verschillende locaties kunt beheren, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en de prestaties worden geoptimaliseerd.

TenRent handhaaft een strikt onderhoudsschema en voert grondige inspecties uit om ervoor te zorgen dat alle verhuurapparatuur in optimale staat verkeert voordat ze worden ingezet. Bovendien staat ons team van experts altijd klaar om eventuele problemen tijdens de verhuurperiode aan te pakken.

Absoluut! TenRent biedt aanpasbare verhuurpakketten op maat van uw specifieke behoeften, inclusief optionele accessoires en aanvullende diensten zoals training en technische ondersteuning.

TenRent bedient een diverse reeks industrieën, waaronder maar niet beperkt tot productie, gezondheidszorg, horeca, detailhandel en onderwijs, en biedt oplossingen voor verschillende vloeroppervlakken en reinigingsvereisten.

Om te beginnen, neem eenvoudig contact op met ons team via telefoon of e-mail, en we begeleiden u door het verhuurproces, waarbij we u helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur en verhuurplan voor uw behoeften.

TenRent is een onafhankelijke aanbieder die gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van Tennant vloerreinigingsapparatuur. Hoewel we een nauwe relatie onderhouden met Tennant Company, opereren we als een aparte entiteit onder de Spillz Group-paraplu.